DÜNYANIN EN KÖTÜ 5 ÜLKESİ! TikTok fenomeni 'Hayal kırıklığı' diyerek uyardı: 'Oldukça yozlaşmış!'
TikTok fenomeni Lauren Heavner 170 ülkeye seyahat etti. Ünlü içerik üreticisi, ziyaret etmeyi tavsiye etmediği ülkeleri tek tek sıraladı. Bu ülkelerin kendisini adeta hayal kırıklığına uğrattığını vurgulayan Heavner, nedenlerine de değindi.

ABD'li içerik üreticisi Lauren Heavner gözlemleri doğrultusunda dünyanın en kötü 5 ülkesini açıkladı. 170 ülkeye seyahat eden Heavner'ın ‘Oldukça yozlaşmış' diye tabir ettiği bir ülke var ki nedenlerini duyunca oraya gitmek istemeyeceksiniz.

ABD'li içerik üreticisi Lauren Heavner’ın ‘Dünyanın en kötü 5 ülkesi’ olarak tanımladığı liste sosyal medyada gündem oldu.

İşte Lauren Heavner'a göre dünyanın en kötü 5 ülkesi:

Amerika Birleşik Devletleri'nden Monako'ya seyahat eden Heavner açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sokaklarda yürümek ve ilginç bir şey görmek imkansız. Monako'da beni rahatsız eden şey, burada gerçekliğin acı tadı; burası sadece zenginler için yaratılmış"

Gana'nın başkenti Accra’ya bir değil pek çok kez seyahat ettiğini belirten Lauren Heavner, kentte yapacak pek bir şey olmadığını vurguladı.

Şehirde gezintiye çıktığında kendini rahatsız olmuş hissettiğini de belirten Heavner şu açıklamayı yaptı:

"Accra sokaklarında tek başıma dolaştım, ama huzursuzluk beni çok uzun sürmeden ele geçirdi. Kaos ve bilinmeyen ortam, yalnız bir yabancı için rahatlatıcı değildi"

Erkeklerin birçok yere tuvaletlerini yaptığını vurgulayan Heavner, "Çocuklar çalışıyordu ve dükkanlar ithal ürünlerle doluydu, bunlar ise çoğu sakinin karşılayamayacağı şeylerdi" dedi ve yoksul nüfusa dikkat çekti.

Ünlü TikTok fenomeni, Malezya için "Oldukça yozlaşmış" dedi. Kuala Lumpur da dahil olmak üzere popüler turistik cazibe merkezlerine ve Batu Mağaraları'na gittiğini vurgulayan Heavner şunları söyledi:

"Batu Mağaraları'nda bir grup arkadaşımla gittim. O gün aşırı sıcak ve nemliydi, nefes almak bile zor bir hale gelmişti"

Kanada'ya da seyahat eden Lauren Heavner, bu ülkenin çok fazla olumsuz yanı olmadığını vurguladı ama "ABD'den de pek farkı yok” dedi:

"O kadar tanıdık ki tahmin edilebilir görünüyor. Aynı büyük mağazalar, aynı genel atmosfer, sadece insanlar daha iyi davranışlara sahip”

Heavner, Kanada'nın güzel ama çok da egzotik olmadığını belirtti.

Heavner, Fransa'yı ise 'abartılı' olarak niteledi. Paris için "Fransa'nın en kötü yeri" diyen ünlü fenomen, burası yerine ülkenin herhangi bir yerinin ziyaret edilmesini önerdi.