hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    En çabuk ve kolay şekilde zayıflamak 5 yöntem!

    En çabuk ve kolay şekilde zayıflamak 5 yöntem
    expand

    Hızlı zayıflamak için sağlıksız şok diyet yöntemlerini denemek yerine günlük alışkanlıklarınızda değişiklik yaparak hedeflediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Fazla kilolarınıza veda etmeye karar verdiyseniz beslenme şekliniz gözden geçirmeniz ve her gün mutlaka hareket ederek aldığınız kalorileri harcamanız gerekir. En çabuk ve kolay şekilde zayıflamak için dikkat etmeniz gerekenleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kilo vermek ve ideal kilonuza ulaşmak sandığınız kadar zor değil. Uzun süreler boyunca aç kalmadan ya da sağlıksız şok diyetler yapmadan da kısa sürede kilo verebilirsiniz.

    Gün içerisindeki alışkanlıklarınızda yenilikler yaparak zayıflama sürecinizi kolaylaştırabilmeniz mümkün. En kolay ve hızlı zayıflama yöntemlerini Posta.com.tr okurları için derledik.

    HIZLI ZAYIFLAMAK İÇİN ÖĞÜN ATLAMADAN DENGELİ BESLENİN

    Sağlıklı kilo verebilmenin ilk yolu düzenli ve dengeli beslenmekten geçiyor. Kilo vermek istiyorsanız biz uzman yardımı alarak etkili bir beslenme programı hazırlamanız gerekir.

    Asla öğün atlamadan dengeli ve sağlıklı yiyecekler tüketerek beslendiğinizde sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

    AÇLIK KRİZLERİ İÇİN SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR 

    Kilo vermeye çalışırken daha az kalorili beslenmeye çalışırsınız. Ancak her zaman az kalorili yiyecekler tüketmek ani açlık krizlerinin ortaya çıkmasına sebep olur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ani açlık krizleri daha çok yemek yemenize sebep olur ve doğal olarak kilo veremezsiniz. Gün içerisinde yaşadığınız bu açlık krizlerini abur cubur tüketerek geçirmek yerine sağlıklı atıştırmalıkları tercih edebilirsiniz.

    Fındık, ceviz ve badem gibi sağlıklı atıştırmalıklar içerisinde sağlıklı yağları barındırır. Açlığınızı yatıştırır ve gün boyu enerji verir. Her gün ara öğün olarak sağlıklı atıştırmalıklar tüketmek kilo vermenize yardımcı olur.

    2 LİTRE SU İÇİN 

    Hem sağlığınız için hem de kilo vermek için her gün yeterli miktarda su içmeniz gerekir. Su içmek metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar. Bu sayede vücuttaki yağları daha kısa sürede yakabilirsiniz.

    Su içmek, sindirim sistemini de düzene sokar. Vücutta biriken ödem ve toksinleri atarak şişkinlik hissinden kurtulmanızı sağlar.

    Kilo vermek ve sağlıklı bir yaşam sürmek için her gün mutlaka 2 litre su içmeniz önerilir.

    BİTKİ ÇAYI TÜKEREK YAĞ YAKIN 

    Vücudunuzdaki yağların yakımını daha kısa sürede gerçekleştirmek istiyorsanız her gün 1 fincan bitki çayı tüketmeye başlayabilirsiniz.

    Bitki çayları, yavaşlayan metabolizmayı harekete geçirerek yağ yakımını destekliyor. Özellikle göbek ve basın bölgesinde biriken yağları daha kısa sürede parçalıyor. Bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlık sorununu ortadan kaldırıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tarçın çayı, yeşil çay, Adaçayı, Karanfil çayı gibi bitki çaylarından destek olarak kolayca zayıflayabilirsiniz.

    KOLAY KİLO VERMEK İÇİN SPOR YAPIN 

    Kilo vermek için gün içerisindeki beslenmenize ve günlük alışkanlıklarınıza dikkat etmek tek başına yeterli gelmez.

    Aldığınız kalorileri harcamak ve sağlıklı kilo vermek için spor yapmanız gerekir. Her gün spor yaparak ya da haftanın 3-4 gününü egzersiz yapmaya ayırarak aldığınız kalorileri yakabilirsiniz.

    Spor yaparken vücudunuzda sıkılaşır ve böylece kilo verirken daha fit bir vücudunuz olur. Kaslarınızı çalıştırmak daha sağlıklı bir yaşam sürmenize de yardımcı olur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow