Bu belirtiye dikkat! Uykuda kalp krizi geçirdiğinizin en önemli işareti...

Uyanıkken kalp krizi geçirme ihtimalimiz uykuda kalp krizi geçirme ihtimalinden daha fazladır. Peki uykuda kalp krizi geçirdiğimizi nasıl anlarız? İşte bu sorunun yanıtı.
Uykuda kalp krizi geçirme olasılığı, uyanıkken kalp krizi geçirme olasılığından daha düşüktür. Ancak, uykuda kalp krizi geçirmenin bazı belirtileri vardır. Peki uykuda kalp krizi geçirdiğimizi nasıl anlarız?
İşte uykuda kalp krizi geçirdiğimizi anlamamızı sağlayabilecek belirtiler:
1-NEFES DARLIĞI
Uykuda nefes darlığı, kalp krizi geçirme belirtilerinden biridir. Eğer uykuda nefes darlığı çekiyorsanız ve solunumunuzda güçlük çekiyorsanız, kalp krizi geçirmiş olabilirsiniz.
2-TERLEME
Uykuda aşırı terleme, kalp krizi geçirme belirtilerinden bir diğeridir. Eğer uykuda aşırı terliyorsanız ve terleme nedeni açıklanamıyorsa, kalp krizi geçirmiş olabilirsiniz.
3-GÖĞÜS AĞRISI
Uykuda göğüs ağrısı hissi de kalp krizi geçirme belirtilerinden biridir. Eğer uykuda göğüs ağrısı hissediyorsanız, hemen doktorunuza başvurmanız gerekir.
4-MİDE BULANTISI
Uykuda mide bulantısı, kalp krizi geçirme belirtilerinden biridir. Eğer uykuda mide bulantısı yaşıyorsanız, kalp krizi geçiriyor olabilirsiniz.
5-KAFA KARIŞIKLIĞI
Uykuda kafa karışıklığı hissi, kalp krizi geçirme belirtilerinden bir diğeridir. Eğer uykuda kafa karışıklığı yaşıyorsanız, hemen doktorunuza başvurmanız önerilir.
Uykuda kalp krizi geçirme belirtileri, farklı kişilerde farklı şekillerde ortaya çıkabilir. Ancak, yukarıdaki belirtilerden herhangi birini yaşadığınızda, hemen bir doktora başvurmanız gerekir. Kalp krizi geçirme riski yüksek olan kişiler, düzenli olarak doktor kontrolleri yapmalı ve kalp krizi belirtilerini bilmelidir.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAÇLARINIZ AVUÇ AVUÇ DÖKÜLÜYORSA DİKKAT! Şampuana 1 tane atmak yetiyor: Kepeği azaltıyor, canlı ve parlak bir görünüm sağlıyor!
DOKTORLARI BİLE ŞOKE EDEN OLAY! Nadir görülen hastalık! Artık yaşamını kalıcı kateterle sürdürüyor!
Omega-3 mucizesi! Balık yemek kalp krizi riskini azaltıyor... Hangi balıklar tüketilmeli?
Alzheimer'ı önlemek mümkün! 10 adımda korunun
Geçmeyen öksürüğün nedeni beyniniz olabilir! Öksürük ne zaman tehlikeli?