hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Microsoft Xbox Game Pass ücreti ne kadar, kaç TL oldu? İşte yeni, zamlı Microsoft Xbox Game Pass ücreti

    Microsoft Xbox Game Pass ücreti ne kadar, kaç TL oldu İşte yeni, zamlı Microsoft Xbox Game Pass ücreti
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Oyun tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği uygulamalardan biri olan Microsoft Xbox Game Pass 10 Temmuz itibariyle abonelik fiyatlarında artışa gitti. Yeni ücretlerin halihazırda aboneliği devam eden kullanıcılara yansıyacağı tarih de belli oldu. Peki, Microsoft Xbox Game Pass ücreti ne kadar, kaç TL olacak? İşte yeni ücretler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği uygulamalardan biri olan Xbox Game Pass’te fiyatlarda değişikliğe gidildi. Yapılan değişiklikle birlikte abonelikler yeni ücretler üzerinden fiyatlandırılacak.

    YENİ MİCROSOFT XBOX GAME PASS ÜCRETİ ABONELERE NE ZAMAN YANSIYACAK?

    Microsoft’un aylık oyun abonelik sistemi Xbox Game Pass fiyatlarına zam geldi.  Xbox Game Pass'e yönelik yeni fiyat güncellemesi 10 Temmuz 2024'ten itibaren yürürlüğe girecek. Game Pass Ultimate, PC Game Pass ve Game Pass Core'a 12 aylık abonelikler için fiyatlar dünya çapında değişecek. Yeni üye fiyat artışları 10 Temmuz'da artacak ve mevcut üyeler fiyatlarında 12 Eylül'de artış görecek.

    MİCROSOFT XBOX GAME PASS ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

    Yeni zamlar sonrası fiyatlandırma ise şu şekilde olacak; Xbox Game Pass Ultimate, eylül ayından sonra aylık 209 TL’den 309 TL’ye, PC Game Pass ücreti aylık 159 TL’den 209 TL’ye çıkacak. Türkiye’de 1 aylık Game Pass Core için 159 TL yerine 175 TL ödenmesi gerekecek. Fiyat 3 aylık abonelik için 399 TL’den 439 TL’ye, 6 aylık abonelik içinse 639 TL’den 699 TL’ye yükseltilecek. 12 aylık Game Pass Core özelinde ise 959 TL’den 1.399 TL’ye çıkacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow