hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toyota’nın Proace City Ailesi'nde değişim 

    Toyota’nın Proace City Ailesinde değişim
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Toyota Professional ürün gamına ait Proace City modeli yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha şık tasarımı, daha zengin donanım özellikleri ve gelişmiş teknolojileriyle Proace City lansmana özel 1 milyon 195 bin TL’den başlayan fiyatlarla Toyota Plazalar’da yerini aldı. Yenilenen yüzü ile ticari kullanıcıların vazgeçilmezi Proace City Cargo modeli ise çok yakında Toyota Plazalar’da yerini alacak.

    Dikkat çeken dinamik tasarım ve konforlu kabin

    Toyota’nın yenilenen hafif ticari araçları Proace City ve Proace City Cargo, etkileyici tasarımlarıyla segmentlerine yeni bir soluk getiriyor. Yenilenmiş dış tasarımı ve binek otomobilleri aratmayan kabini ile Proace City, hem özel hem de iş odaklı kullanım için mükemmel bir çözüm sunarken, fonksiyonel ve kullanıcı dostu özellikleri ile Proace City Cargo, kullanıcılarının iş hayatını daha da kolaylaştırmaya geliyor.

    Tamamen yenilenmiş ön yüzleriyle modern ve dinamik bir görünüm yansıtan Proace City ve Proace City Cargo, aynı zamanda kullanıcı odaklı tasarlanmış konforlu kabinlerinde, üst düzey kalite ve kapsamlı güvenlik donanımlarıyla geliyor.

    Yüksek verimliliğe sahip motorlar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Proace City ve Proace City Cargo, modelleri yüksek verimliliğe sahip 1.5 litrelik dizel motorla donatıldı. Düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimliliği ile 1.5 litre dizel motor her ihtiyacı karşılıyor.Proace City modelinde 130 HP güç ve 300 Nm tork üreten 1.5 litrelik dizel motor, 8 ileri otomatik şanzımanla standart olarak sunuluyor. Bununla birlikte yük taşıma odaklı Proace City Cargo’da ise 100 HP ve 250 Nm tork üreten 1.5 litre dizel motor, 6 ileri manuel şanzımanla sunulacak.

    Hem Proace City hem Proace City Cargo modelleri yüksek yük taşıma kapasiteleriyle de dikkat çekiyor. Yük taşıma odaklı geliştirilen Proace City Cargo, 3,9 metreküp’lük oldukça geniş bir yük bölümü ile sunulacak. Buna ek olarak kullanıcılarına, yük bölümü hacmini 4,4 metreküp’e kadar artıran akıllı yük taşıma çözümü Akıllı Kargo özelliği gibi birçok farklı esnek taşıma çözümü sağlayacak. 5 kişilik yolcu kapasitesiyle birlikte yük taşıma konusunda da iddialı olan Proace City ise, 877 kg’a varan yük taşıma kapasitesi sunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow