hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOGG T10X EYLÜL AYI KREDİ KAMPANYASI… Togg kredi kampanyası şartları neler?

    TOGG T10X EYLÜL AYI KREDİ KAMPANYASI… Togg kredi kampanyası şartları neler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Togg, Eylül ayı itibarıyla T10X modelleri için kullanıcılara iki yeni finansman seçeneği sunmaya başladı: 700 bin TL'lik kredi için 12 ay faizsiz ödeme planı veya yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vadeli ödeme seçeneği araç tutkunları ile buluşacak. Peki, Togg T10X eylül ayı kredi kampanyası detayları neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Togg dönem dönem hazırladığı kredi kampanyalarından bir yenisini da araç tutkunlarının bilgisine sundu. Peki, kredi kampanyasının şartları neler? İşte T10X kredi kampanyası ile ilgili detaylı bilgiler…

    TOGG T10X EYLÜL AYI KREDİ KAMPANYASI ŞARTLARI

    Şirketten yapılan açıklamaya göre Togg, T10X’i özel finansman desteğiyle kullanıcılarla buluşturmayı sürdürüyor.

    Togg, eylül ayı kampanyaları kapsamında mevcut T10X versiyonlarını avantajlı fiyatlarla kullanıcılarına sundu. Kampanya kapsamında anlaşmalı bankalarda 700 bin TL krediye faizsiz ve 12 ay vade veya yüzde 2,99 faiz oranıyla aylık geri ödemesi 35 bin 607 TL olan 30 ay vade seçeneğini tercih ederek T10X sahibi olmak mümkün oluyor.

    GSR II UYUMLU T10X'LER SATIŞA ÇIKTI

    Togg, "Genel Güvenlik Regülasyonları" GSR II'nin 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren araçlarda standart olarak sunulmasını zorunlu hale getirdiği sürücü, yolcu ve trafik güvenliğini artırmaya yönelik ADAS yazılım ve donanımlarına sahip T10X’leri 1 Eylül itibarıyla satışa sundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eylül kampanyası, GSR II uyumlu tüm T10X’ler ile sınırlı sayıda GSR I uyumlu versiyonlarda geçerli olacak. GSR II regülasyonuyla birlikte akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi uygulamanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren üretilen T10X modellerinde standart olarak sunulmaya başlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow