hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elektrikli Karsan'lar Amerika'da

    Elektrikli Karsanlar Amerikada
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Karsan, Kuzey Amerika’daki genişleme hedeflerine hız kesmeden devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2022 yılında Kuzey Amerika’ya pazarın ilk elektrikli minibüslerini sunarak önemli bir adım atan Karsan, şimdi de Kaliforniya eyaletine bağlı Santa Maria şehrine 14 adet e-JEST elektrikli minibüs teslim etti.

    Bu minibüsler, şehrin ulaşım sisteminde yenilikçi bir adım olarak, Santa Maria Bölgesel Ulaşım tarafından sunulan Mikrotransit hizmetinde kullanılacak. Karsan olarak ilklere imza atmaya devam ettiklerini söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş, “2022’de Kuzey Amerika’da ilk 6 metrelik elektrikli minibüsümüzle başlattığımız yolculuğu, Santa Maria şehrinde ilk elektrikli minibüs teslimatlarımızla bir adım öteye taşıyoruz.

    Bu Mikrotransit hizmeti, yolculara akıllı telefon uygulaması üzerinden esnek ve talebe dayalı kesintisiz rezervasyon imkanı tanıyan modern bir ulaşım çözümü sunuyor.

    Gerçek zamanlı takibin yapılabildiği bu projede, kullanılan Karsan e-JEST’ler ise hem akıllı teknolojilere uygun tasarımı hem de dar sokaklarda rahatça hareket edebilen kompakt boyutlarıyla Mikrotransit hizmetinin en önemli tamamlayıcısı oluyor. Karsan, yenilikçi projelere uygun araçlarıyla bir kez daha global arenada başarısını kanıtlamış durumda” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elektrikli Karsanlar Amerikada

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow