hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Chery, yeni  LEPAS ürün gamını tanıttı

    Chery, yeni  LEPAS ürün gamını tanıttı
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Chery, LEPAS serisiyle genç kullanıcıları hedeflediğini açıkladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Chery,  genç kullanıcılara hitap etmek adına pazar stratejisinde önemli bir adım olan yeni ürün gamı LEPAS serisini tanıttı. Ürün gamına ait ilk ürünün ise önümüzdeki yılın sonuna kadar pazara sunulması planlanıyor ve ek modeller geliştiriliyor.

    MCN Planı’nı başlattı

    Chery, 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi'nde, kullanıcı odaklı kapsamlı ekosisteminin bir sonraki aşamasını ana hatlarıyla açıklayan “Geleceğimize Adım At” vizyonunu açıkladı. Açılış konuşmasında konuşan Chery CEO'su ve Chery International Başkan Yardımcısı Zhu Shaodong, “Otomotiv endüstrisinin ekosistemi önemli bir değişim yaşıyor. Kullanıcı odaklı konsept genişliyor ve otomobillerin ötesinde her şeyi kapsayan bir mobilite deneyimi yaratıyoruz” dedi.

    Zirvede ayrıca Chery'nin “Çevre dostu, Teknoloji, Aile ve Arkadaşlık” marka değerleri vurgulanırken, dünyanın dört bir yanından katılan başarılı fikir önderlerinin hikayeleri paylaşıldı. Etkinlikte, marka tanıtımı, topluluk yönetimi ve kullanıcı etkinliklerinin organizasyonu konusunda yaklaşık 12.000 fikir önderinin sağladığı muazzam katkılar vurgulandı. Chery ayrıca milyonlarca takipçiyle küresel bir influencer ağı oluşturmak için fikir önderleriyle iş birliğini derinleştirme planlarını da açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    LEPAS ürün gamı 

    Chery, 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi'nde tamamen yeni ürün gamı LEPAS'ı tanıttı. Söz konusu stratejik ürün grubu, aile odaklı yeni nesil premium otomobil tüketicilerine hitap etmek üzere tasarlandı ve Chery Grubu'nun güçlü küresel temellerini tam anlamıyla yansıtmasıyla öne çıktı. Ürün gamına ait ilk ürünün ise önümüzdeki yılın sonuna kadar pazara sunulması planlanıyor ve ek modeller geliştiriliyor.

    Chery Grubu'nun elektrikliye geçiş ve küresel akıllı çözümlere olan bağlılığına sadık kalan LEPAS serisi, uluslararası tüketicilere yönelik bir dizi aile dostu SUV sunan gelişmiş bir elektrikliye geçiş platformundan yararlanıyor. Geleneksel içten yanmalı motor, şarj edilebilir hibrit ve tamamen elektrikli seçenekler de dahil olmak üzere birden fazla enerji türünü destekleyen QPower mimarisine sahip.LEPAS Baş Tasarımcısı Ivan Dulanovic değerlendirmesinde "Doğa, her zaman tasarımcılarımız için ilham kaynağı oldu. 'Doğal Enerji' tasarım konseptini benimsedik ve bunu ürüne başarıyla uyguladık.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tasarımın ilk aşamalarında, koşan bir leopar görüntüsü aracın şekline ilham verdi. Leopar sadece gücü değil, aynı zamanda çevikliği ve esnekliği de bünyesinde barındırıyor” ifadelerini kullandı. Gelecekteki LEPAS serisi araçlar, güçlü bir duruş, şık bir ön cephe, zarif çizgiler ve güçlü bir şekil ile şık, dinamik ve premium bir tasarım diline sahip olacak. Işık ve gölgenin etkileşimi, güzellik, teknoloji ve performansı harmanlayarak estetik ve kaliteli bir his yaratacak ve "Doğal Enerji" tasarım estetiğinin yeni bir vizyonunu sergileyecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow