Bodrum’da ralli başlıyor

5 yıldır Bodrum yarımadasının en büyük spor organizasyonları arasında yer alan Rally Bodrum,bu yıl 17-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.
Rally Bodrum, Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından bu yıl 17-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. ICRYPEX ana sponsorluğundaki 2025 sezonunun bu önemli randevusu, iki gün boyunca Bodrum ve Milas ilçelerinin doğal güzelliklerini gözler önüne seren asfalt zeminli etaplarda koşulacak.
Rally Bodrum öncesinde, Sayın Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit önderliğinde koordinasyon toplantısı yapılarak hazırlıklar tamamlandı. Duja Bodrum’da gerçekleşen koordinasyon toplantısına Bodrum ve Milâs’tan Jandarma İlçe Komutanlığı, Bodrum Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi ilgili yöneticileri, Bodrum Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi Spor Hizmetleri ve Kültür Sosyal yöneticileri, MUTTAŞ yöneticileri, etkinliğin karbon ayak izini nötrlemeye yönelik çalışmaları yürütecek, Kayacan Çevre Mühendisliği ve Commited App yöneticileri katıldı.
START 17 NİSAN’DA BODRUM MEYDANI’NDA
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi tarafından desteklenen Duja Hotels, NOTHING, Evofone, VST Tour, SHA Gayrimenkul İnşaat, Pars Entertainment, BESİAD (Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği), BODER (Bodrum Otelciler Derneği) ve Bodrum Gazeteciler Cemiyeti destekleri ile düzenlenen organizasyon, 17 Nisan Perşembe akşamı saat 20.30’da Bodrum Belediye Meydanı’ndaki start seremonisi ile başlayacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yedek Parça Fiyatları İkiye Katlandı: Kaskosuz Araç Kullanmak Büyük Risk!
Çinli Otomobil Markalarının Türkiye Pazarı Yarışı!
Türkiye Otomotiv Pazarında Dev Yatırımlar: Chery ve Hyundai Üretime Geçiyor!
Çinli Otomobil Devi Chery'nin Türkiye Yatırımı: Fiyatlar Düşer mi?
Sıfır ve İkinci El Araç Fiyatları Arasındaki Fark Neden Artıyor? 2025 Model Araçlarda Fiyat Değişiklikleri