hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2.el araç ticaretinde AutoSelect markası devreye  girdi

    2.el araç ticaretinde AutoSelect markası devreye  girdi
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    2.el araçları bireysel kullanıcılara sunmak amacıyla TEB Arval AutoSelect online satış platformunu devreye aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEB Arval AutoSelect platformu üzerinden satışa sunulan araçlar, TEB Arval tarafından kiralama sonunda geri alınan ve yaş, kilometre, kondisyon açısından en iyi performansa sahip araçlardan oluşuyor. Detaylı ekspertizi tamamlanarak yenilenen araçlar, İstanbul’da Avrupa ve Anadolu’da olmak üzere iki noktadan alıcılara teslim ediliyor.

    Servis bakımları ve kontrolleri tamamlanan bu araçlarda satış sonrası destek de TEB Arval Garantisi ile sağlanıyor. İkinci el araçlara göz atmak isteyen alıcılar web sitesini ziyaret ederek “Araçla İlgileniyorum” butonu üzerinden satın alma taleplerini iletebiliyor. Ardından TEB Arval tarafından paylaşılan araç lokasyonlarından satın alım işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

    Servis bakımları ve kontroller

     Yetkilililer,"Satışa sunulan tüm araçların servis bakımları ve kontrolleri tamamlanmış olup kayıt altında tutulmaktadır. Satın alınan her araç 3 ay / 5.000 km koşulları altında TEB Arval Garantisi kapsamındadır ve kapsamlı motor/mekanik ve kaporta ekspertiziyle satışa sunulmaktadır. 

    5 yaş ve altı birçok marka ve modelde araçların kondisyon ve performans olarak uygunluğu onaylanmış durumda"diye konuştular. Ayrıca alıcılara  grup şirketi TEB Finansman  ile  uygun finansman çözümlerii de sunulmakta. Taşıt Kredisi ile alıcılar, ihtiyaçlarına uygun ödeme planlarıyla araçlarına kolayca sahip olabiliyor. Farklı ödeme alternatifleri ve avantajlı faiz oranlarıyla TEB Cetelem, araç alım süreçlerini daha erişilebilir ve ekonomik hale getiriyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow