Zeynep Yılmaz'dan eski eşi Sezer İnanoğlu'na suç duyurusu

Yeşilçam'ın ‘Sezercik’i Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Zeynep Yılmaz, İnanoğlu’nun uyuşturucu kullanarak kendisini taciz ettiği ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla mahkemeye başvurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sezer İnanoğlu, üçüncü evliliğini 30 Temmuz 2015'te spritüel yaşam terapisti Zeynep Yılmaz ile yapmıştı. Sezercik lakaplı oyuncu Sezer İnanoğlu ile Yılmaz, bir süre sonra boşandı ancak aralarındaki sular durulmadı.
Üç ay uzaklaştırma kararı aldıran Zeynep Yılmaz, daha sonra Sezer İnanoğlu’nun başkaları aracılığıyla kendisini tehdit etmeyi sürdürdüğünü öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın haberine göre; Yılmaz, tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle İnanoğlu hakkında ‘zorlama hapsi’ kararı verilmesini istedi. Ancak mahkeme, delil yetersizliğinden talebi reddetti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meral Konrat'ı yıkan haber: 'ACISI ÇOK BÜYÜKMÜŞ, ÇOK!'
‘Survivor’ şampiyonu Nefise Karatay, Roma'da aşka geldi! YENİ BİR İLİŞKİYE YELKEN AÇTI
Uzak Şehir'in yıldızı Mine Kılıç isyan etti! 10 yaşındaki yeğenine kadar ulaştılar! 'HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIM!'
15 NİSAN YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? Bu akşam televizyonda neler var? 15 Nisan tv yayın akışı listesi
Rabia Soytürk'ün çok konuşulan fotoğraflarına sevgilisi ne dedi?