hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zeynep Demirel, 'Seksenler’ dizisinde

    Zeynep Demirel, Seksenler’ dizisinde
    expand

    TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Seksenler' dizisine Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel'in eşiZeynep Demirel dahil oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Demirel, eğitimini sinema televizyon alanında tamamladı. Nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı bilinmeyen Demirel, 'Seksenler'de ilk oyunculuk deneyimini yaşayacak.

    Oynayacağı karaktere çok sıkı bir şekilde hazırlanan Zeynep Demirel, ‘ Seksenler’i yakından takip ettiğini ve TRT 1 ekranlarında üstad oyuncularla birlikte kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

     Yade ve Yeda adında iki kızı bulunan Demirel, pandemi döneminde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olmuştu. Özellikle spor videolarıyla dikkatleri üzerine çeken eski modelin beş yüz binin üzerinde takipçisi bulunuyor.

     Öte yandan dizinin senarist ve yapımcısı Birol Güven ise Zeynep Demirel’in oynayacağı rol hakkında bilgi vermezken ‘Seksenler’in yenilenerek yoluna devam edeceğini, Zeynep’in ve diziye yeni katılacak olan yeni oyuncu arkadaşların diziye çok şeyler katacağını ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow