Zafer Algöz: Sinema biletleri korkunç pahalı

Zafer Algöz önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Ünlü oyuncuya yakın arkadaşı Cem Yılmaz’ın şubat ayında başlayacak yeni gösterisinin bilet fiyatları soruldu. Behlül AYDIN / Hürriyet
Zafer Algöz, oyunun ön sıra biletlerinin 2 ila 4 bin lira arasında bir fiyatla satışa sunulması hakkında şöyle dedi: “Bu fiyatlar en önse eğer, ben veririm. Cem’e feda olsun. Talep var, insanlar da gülmeye hasret kaldı. Cem o boşluğu dolduran bir isim olduğundan, bu fiyatlar olabilir. Dünyanın her yerinde canlı performanslar, konserler pahalıdır.”
Oyuncu, sinema filmi biletlerinin pahalılığından dert yandı: “Sinema biletleri korkunç pahalı, kimse gidemiyor. Dört kişinin sinemaya gitmesi en az 1500 lira tutuyor. Ancak tiyatrolara karşı talep var, tiyatroya gitmek daha makul.”
Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz’la gösteri sahneleyen Zafer Algöz, “Cem Bey’le rekabet etmek nasıl?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Cem’le rekabet edemeyiz, biz ona göre daha genciz. Şov dünyasına yeni girdik. Biz daha mütevazı rakamlarla işi idare ediyoruz.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: Tanyeli sağlık durumu! Tansiyon değerleri... Tanyeli ne kanseriydi, hastalığı neydi?
16 MART YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? Fenerbahçe Samsunspor maçı ne zaman? Bu akşam televizyonda ne var? 16 Mart tv yayın akışı listesi
Nesrin Cavadzade ve Pamir Pekin aşkını ilan etti
'Piyasa'nın kapısı aralanıyor! Münevver 'Piyasa'nın hırsları arasında
Usta oyuncu Gülümser Gülhan vefat etti! 'Yarım asırlık eşimi kaybettim'