Yüreğimiz yandı! 'Bir anne hüngür hüngür ağlayarak geldi'
Suriye'nin İdlib kentindeki hain saldırının ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Ünlü isimler, şehitlere rahmet, ailelerine ise sabır dilerken, duygularını sosyal medya hesaplarından kaleme aldı. Bu isimlerden biri de oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'di.
Haberin Devamı
/

Erkan Kolçak Köstendil'in, 27 Şubat gecesi İdlib'den helen 34 şehit haberi sonrası Türk bayrağı emojisi ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.
/

Ünlü oyuncu, önceki akşam İzmir’de sahnelediği ‘12 Numaralı Adam’ adlı tek kişilik gösterisinin sonunda bir annenin ağlayarak kulise geldiğini belirtti.
Haberin Devamı
/

Köstendil, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Dün geceki İzmir oyunumuzun sonunda bir anne hüngür hüngür ağlayarak kulusimize geldi. 'Oğlum İdlib'de asker' dedi. 'Tamam ara konuşalım' dedik. Eli titredi bir an, aradı oğlunu. Oğlu çıktı telefona; konuştuk, sohbet ettik."
/

"Bizler birkaç saat sonra anladık İdlib'de neler olduğunu; annenin neden ağladığını, o dakikaya kadar hangi korkuyla oğlunu arayamadığını."
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

"Yitip gidenler rakam olsa keşke. Ateş düştü yüreğimize. Hepimizin başı sağ olsun."
/
