hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yargı Fırat kimdir? Yargı dizisi Polis Fırat’ı kim oynuyor? Alican Yücesoy hangi dizilerde oynadı?

    Yargı Fırat kimdir Yargı dizisi Polis Fırat’ı kim oynuyor Alican Yücesoy hangi dizilerde oynadı
    expand

    Yargı Fırat kimdir? sorusu araştırılıyor. Fırat karakteri dizide herkesi takip ediyor. KANAL D’de yayınlanan Yargı dizisinde Fırat karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Alican Yücesoy, Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Alican Yücesoy kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yargı Fırat kimdir? merakla sorgulanıyor. Alican Yücesoy, Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda Fırat karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Alican Yücesoy hangi dizilerde oynadı?    

     

    Yargı dizisi Polis Memuru Fırat kimdir?

     

    Alican Yücesoy dizide Polis Memuru Fırat karakterine hayat verecek.

     

    Alican Yücesoy kimdir?

    Alican Yücesoy 22 Ekim 1982’de İstanbul’da dünyaya geldi. Yücesoy aslen anne tarafı yarı Bulgaristan, Rusçuk göçmeni yarı Bartınlı iken baba tarafı Arap kökenlidir. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır. 2015 yılı itibarı ile Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenidir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow