Yalın: 'Kim bu kız?' dediler!

Yeni şarkısı 'Bu da Geçer mi Sevgilim' ile adından söz ettiren Yalın, Number1 Türk FM’deki 'Kadir Çetin ile Günaydın Türkiye' programına katıldı. Sunucu, Yalın'ı 18 yıl önce Türkiye radyolarında ilk kez kendisinin konuk aldığını söyledi. Ünlü şarkıcıdan o döneme dair çarpıcı açıklamalar geldi.
Yalın, ilk şarkısını çıkardığı dönemde sesinin kadın sesine benzetildiğini belirterek, "Benim için tuhaf bir dönemdi. 'Candan Erçetin'in yeni şarkısı çıkmış' dediler. 'Kim bu kız?' dediler" ifadelerini kullandı. Ünlü popçu ile ilgili kendisinin de buna benzer bir telefon aldığını dikle getiren Kadir Çetin, "Bizim radyo camiasında sevilen bir isim bir gün beni aradı. Zalim şarkısını çalıyorum. 'Kim bu kız ya' dedi. 'İnanılmaz güzel bir şarkı' dedi. Ben de 'bu kız değil, erkek' dedim. 'Nasıl olur ya' dedi" şeklinde konuştu.
"BEN DE HİÇ TAHMİN ETMİYORDUM"
Her pazar günü sosyal medya hesabından evinin bahçesinden şarkı söylemesiyle ilgili soruları yanıtlayan Yalın, "Instagram'dan canlı yayın yapmakla başladı iş. Şöyle bir kalp kırıklığıyla yola çıktım orada; çok güzel bir Anadolu turnem vardı ve bu turne için çok heyecanlanıyorduk. Provalar yapıldı, her şey hazır. Üç tane şarkı çıkartmıştım, hazırlamıştım, onları yayınlayacaktım. Pandemi başlayınca karantina kararının alındığı ilk gün bizim Diyarbakır ya da Mersin'de konserimiz vardı. Gidemedik, yapamadık diye gerçekten çok üzüldüm. Bu acıyı dindirmek için ne yapabilirim diye düşündüm. Instagram'dan canlı yayın yapayım derken, bir anda acayip büyüdü. Ben de hiç tahmin etmiyordum" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Icardi'den sevgilisine romantik doğum günü mesajı! 'Anlatmaya kelimeler yetmez'
Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin acı günü
Melike Şahin de şehir hayatından kaçtı
Defne Samyeli’nin güzellik rutini: Sırrı soğuk duş ve vücuda fırça
DAĞILAN HEPSİ GRUBU ÜYELERİ KAVGASINDA YENİ AÇIKLAMA! Gülçin Yasemin'e yanıt verdi!