hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalı Çapkını'nda oynamıştı! Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Buçe Buse Kahraman kaç yaşında?

    Yalı Çapkınında oynamıştı Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir Buçe Buse Kahraman kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yalı Çapkını dizisinde Pelin'e hayat veren Buçe Buse Kahraman artık Kuruluş Osman'da! Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizide Begüm Hatun karakteri dikkat çekti.Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini ilk olarak Metin Günay'ın, daha sonra ise Ahmet Yılmaz'ın üstlendiği, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarihî, aksiyon, macera, kurgu ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki ama Kuruluş Osman dizisinde Begüm Hatun karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Buçe Buse Kahraman, ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Begüm Hatun karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Begüm Hatun kimdir? 

    Kuruluş Osman dizisindeki Begüm Hatun kimdir? 

    Alımlı, güzel ve hırslı bir kadındır. Güç aşığıdır. Oldukça zekidir. Ustaca at biner ve kılıç kullanır. Keçilişah Beyliği'nin hatundur. Kocası öldükten sonra beylik postuna kendisi oturmuştur. Kardeşi Yusuf'tan başka kimsesi yoktur. Hedefi beyliği büyütmek ve gücüne güç şanına şan katmaktır.
     
    Buçe Buse Kahraman kimdir? 


    1 Nisan 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Buçe Buse Kahraman, ortaokul ve lise yıllarında oyuncu olmaya karar verdi. Üniversitede eğitim almak için sınavlara girdi ve 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde eğitim gördü. 2017 yılında "Kötü Çocuk" sinema filminde Cansu karakterini canlandırarak oyunculuğa başladı. Daha sonra ilk dizi projesi olan "Çarpışma" dizisinde Meltem karakterine hayat verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, asıl çıkışını ise Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ile yaptı. Kahraman, Pelin (Pelo) karakterine hayat verdi.



     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow