hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Yalan'ın yıldızı Atakan Hoşgören: ‘Kerim beni zorlamadı’

    Yalanın yıldızı Atakan Hoşgören: ‘Kerim beni zorlamadı’
    expand

    Kanal D’nin YouTube içeriği ‘Oyuncu’ya konuk olan ‘Yalan’ dizisinin Kerim’i Atakan Hoşgören, “Projenin en büyük zincir halkalarından biri olmak beni çok heyecanlandırdı” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalan’ dizisiyle ekrana dönen Atakan Hoşgören, Kanal D’nin YouTube kanalının yeni formatı ‘Oyuncu’nun ikinci bölümüne konuk oldu. Kanal D’nin iki farklı projesinde zıt karakterlere hayat veren oyuncu, ‘Dönence’de canlandırdığı Emir ile ‘Yalan’ dizisindeki Kerim’i kıyasladı.

    “Yalan’ın en büyük zincir halkalarından biri olmak beni çok heyecanlandırdı” diyen Hoşgören, “Emir’i canlandırırken kötü seçimlerimin arkasına, doğru ve haklı sebepler eklemek zorunda kaldım. Ama Kerim mantık çerçevesinde hareket ettiği için oynarken zorlanmadım” diye konuştu.

    Özel hayatıyla ilgili de Beste Sırapınar’a samimi cevaplar veren oyuncu, dövüş sporlarıyla uğraştığını, telefonunun kilit ekranında ise Mike Tyson’ın fotoğrafının olduğunu söyledi. Will Smith hayranı olduğunu belirten Hoşgören, “Ben Efsaneyim’ filmindeki Robert Neville karakterini canlandırmak isterdim” dedi. Genç oyuncu, “Hayatın film olsa seni kimin oynamasını istersin?” sorusuna ise “Tom Hardy” yanıtını verdi. Birbirinden ünlü isimlerin ağırladığı ‘Oyuncu’, yeni bölümleriyle her cuma Kanal D YouTube kanalında yayında...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerinde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Özge Borak, Atakan Hoşgören ve Serra Pirinç’in yer aldığı ‘Yalan’, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow