Yağmur Tanrısevsin: Başımız sağ olsun

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Caddebostan'da trafikte objektiflere yansıdı. Aracıyla kırmızı ışıkta duran Tanrısevsin'in yanında bir arkadaşı ve köpeği de vardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Işıklarda durunca basın mensuplarını görünce "Kolay gelsin" dileklerini ileten Yağmur Tanrısevsin, "Arkadaşımı aldım, evime doğru gidiyoruz" açıklamasını yaptı.
Ünlü oyuncu, "Malum kötü günlerden geçiyoruz. Başımız sağ olsun. Elimizden geldiğince destekte bulunmaya çalışıyoruz, deprem bölgesine de gitmeye çalışıyorum. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Eski sevgilisi Berk Çetin'in şiddetine maruz kalmıştı! Danla Bilic'ten ilk açıklama: 'YALAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKINCA TUTUKLANDI!'
BBG Melih'in son hali şoke etti! Meğer şöhretin bedelini ağır ödemiş: 'GENÇLİĞİMİ KAYBETTİM!'
İnci Taneleri'nin Cihan'ı Kubilay Aka'ya sevgilisi Hafsanur Sancaktutan'dan romantik mesaj: 'DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜNEŞ IŞIĞIM!'
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari boşandığı eşi ile bir araya geldi! EVLİLİK BİTTİ, DOSTLUK BİTMEDİ!
Kızı acı haberi duyurdu! Rambo’nun efsane yönetmeni Ted Kotcheff hayatını kaybetti