hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turnike yarışmasına konuk olan Bayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Bayhan gerçek adı ne, sevgilisi var mı, evli mi?

    Turnike yarışmasına konuk olan Bayhan kimdir, kaç yaşında, nereli Bayhan gerçek adı ne, sevgilisi var mı, evli mi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Turnike yarışmasının konuğu olan Bayhan’ın hayatı merak edilmeye başladı. Peki, Bayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Bayhan gerçek adı ne?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    18 Haziran 2024 Salı günü Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Turnike programının konuğu olan Bayhan’ın hayatına dair detayları derledik. “Popstar Bayhan” olarak tanıdığımız Bayhan Gürhan. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesi, kayıplarla dolu çocukluğu, Türkiye’den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsü, cezaevi süreci ve müzikle tanışması herkesi duygulandırdı. Bayhan'ın hayatına dair detaylar..

     
    Bayhan kimdir? 

    Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yapmış olduğu Kanal D'de yayınlanan Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurdu. Bayhan yarışmadan sonra "Popstar", "Kısa Veda" ve "Hayal edemiyorum" isimli albümleri çıkardı. 2012 yılında STV'de yayınlanan, Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Kendimize Doğru dizisinde uzun süre rol aldı. Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizisine konuk oyuncu olarak yer aldı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow