Türkler'in gönlünü fetheden Elon Musk aşk acısı çekiyor
Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin sahibi Elon Musk geçen hafta Türkiye'ye gelmiş, Anıtkabir ve Atatürk paylaşımları ile Türkler'in gönlünü kazanmıştı.
Haberin Devamı
1/13

Fakat onun kalbi kırık. Elon Musk ve ünlü oyuncu Amber Heard, ağustos ayında sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı.
2/13

Amber Heard tarafından terk edilen Musk biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
Haberin Devamı
3/13

Musk, "Gerçekten çok aşıktım" ifadelerini kullandı.
4/13

Ünlü girişimci ayrıca, ayrılıktan birkaç hafta sonra ağır ve duygusal acılar yaşadığını da belirtti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
5/13

Elon Musk 'arkadaşlık' vurgusu yaparak şu cümleyi de söyledi: Amber ve ben ayrılmış olsak da yine de arkadaşız...
6/13

Elon Musk, ayrılığın kendisini çok fazla üzdüğünü ve bu üzüntüsünün de işlerini etkilediğini söyledi. Musk ayrıca, "Bence, benim ondan ayrılmamdan daha çok, o benden ayrıldı" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
7/13

Daha önce iki kez evlenmiş olan Musk sözlerini şöyle sürdürdü: Tek gecelik bir ilişki değil, uzun vadeli bir ilişki arıyorum. Aynı zamanda ciddi bir arkadaş ya da ruh eşi arıyorum.
8/13

Birisine sahip olmadan mutlu olmayacağım, tek başıma uyumak beni öldürür.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
9/13

Ben çocukken 'asla yalnız kalmak istemiyorum' derdim şimdi de aynı şeyi söylüyorum: Asla yalnız kalmak istemiyorum.
10/13

Boş bir evde olmak, ayak seslerinin koridorda yankı yapması, orada kimsenin olmaması, yastığın diğer tarafında kimsenin olmaması. Böyle bir durum seni nasıl mutlu eder ki?
Haberin Devamı
Haberin Devamı
11/13

Başarılı girişimci, ayrıca ayrılık sonrası yaşadığı üzüntünün Tesla Model 3 tanıtımını da etkilediğini açıkladı: 'Tesla Model 3 tanıtımı süresince etraftaki en depresif adam olmamak için çok çabaladım. Günün çoğunda kendimi mutsuz hissettim.”
12/13

Musk ve Heard çifti, ayrılık haberlerinden birkaç gün sonra Avustralya’da birlikte görüntülenmişlerdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı