hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolga Karel beşinci kez baba oldu! 'Ailemizin yeni güzel üyesi'

    Tolga Karel beşinci kez baba oldu Ailemizin yeni güzel üyesi
    expand

    Uzun yıllardır ABD'de yaşayan, TIR şoförlüğünün ardından lojistik ve nakliyat şirketi kuran Tolga Karel (45), bu kez iş hayatıyla değil, bebek haberiyle gündemde. Günay Musayeva ile biten evliliğinden bir oğlu, Sarah Scott'la ilişkisinden üç çocuğu bulunan oyuncu, beşinci kez babalık mutluluğu yaşadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'de ilk olarak aylık sekiz bin dolar karşılığında TIR şoförlüğü yapmaya başlayan, daha sonra lojistik ve nakliyat şirketi kuran oyuncu, ailesiyle birlikte Florida'da yaşamını sürdürüyor. Tolga Karel yaşadığı zorlukları anlattı: 83 dolar ile tekrar hayata başlamak zorunda kaldımHaberi Görüntüle

    İkinci evliliğinden Kenan, Tufan ve Mia adında üç çocuğu olan Karel, beşinci kez baba oldu. Ünlü isim, "Ailemizin yeni güzel üyesi. Ailemize hoş geldin canım" mesajıyla mutluluğunu duyurdu.

    Bebeğin cinsiyetini de açıklayan 45 yaşındaki oyuncu, "Çok güzel bir kız" mesajı ile ikinci kez kız babası olduğunu belirtti. Tolga Karel, doğum sonrası hastanede çocuklarının yeni doğan kardeşleriyle birlikte çektirdiği fotoğrafları da yayımladı.

    Tolga Karel beşinci kez baba oldu Ailemizin yeni güzel üyesi

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow