hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Thor Saevarsson'dan yeni aşkıyla dudak dudağa poz!

    Thor Saevarssondan yeni aşkıyla dudak dudağa poz
    expand

    Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson evlenecekleri beklenirken ayrılmıştı. Ayrılık sonrası Türkiye'de kalan ve birçok çapkınlık turunda gazetecilere yakalanan yönetmen Thor Saevarsson, yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle öpüştüğü pozu paylaşan Saevarsson'un gönlünü yine bir Türk güzele kaptırdığı dikkatlerden kaçmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Thor Saevarsson, 2021'nin aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz'e hayranlarından "Mutluluklar!" mesajları yağmıştı.

    Ancak 2022 yılının kasım ayında, Dilan Çiçek Deniz'in evlenmeye hazırlandığı Thor Saevarsson’dan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı öne sürülmüştü.

    Saevarsson’un da Deniz’le birlikte yaşadığı evden ayrıldığı da öğrenilmişti. Yakın çevresinin barışmak için araya girmesine rağmen, Deniz’in geri adım atmadığı da iddialar arasındaydı.

    Deniz'den ayrıldıktan sonra İstanbul ile bağını koparmayan ünlü yönetmen, yine bir Türk güzelle ilişkiye başladı. Saevarsson, Hazal Çağlayan ile birlikteliğini sosyal medya üzerinden ilan etti. İkili, dudak dudağa verdikleri pozu yayınladı.

    Dilan Çiçek Deniz ise bir süredir Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo ile aşk yaşıyor. İkili sık sık birlikte tatile çıkıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow