hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Teşkilat Yüzbaşı kimdir? Altay'ı Tolga Sarıtaş oynuyor! Tolga Sarıtaş kaç yaşında?

    Teşkilat Yüzbaşı kimdir Altayı Tolga Sarıtaş oynuyor Tolga Sarıtaş kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Teşkilat dizisinin yeni sezonuna Yüzbaşı Altay karakteri dahil oldu. Teşkilat, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki ama Teşkilat dizisinde Yüzbaşı Altay karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga Sarıtaş, Teşkilat dizisinde Yüzbaşı Altay karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Yüzbaşı Altay kimdir? 

    Teşkilat dizisindeki Tolga Sarıtaş kimdir? 

    30 Mayıs 1991'de İstanbul'da doğdu. Aslen Sivaslıdır. Liseyi bitirdikten sonra tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda oyunlarda rol aldı. Ayrıca  baterist ve gitarist olarak da müzik grubu ile sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakterini canlandırarak beğeni topladı. Daha sonra Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu karakterini canlandırdı. İyice ünlenen genç oyuncu  2017'de vizyona giren kitap serisi uyarlaması Kötü Çocuk filminde baş karakter Meriç Tuna'yı canlandırdı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow