hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Teşkilat Kate kimdir? Tuvana Türkay kaç yaşında, evli mi?

    Teşkilat Kate kimdir Tuvana Türkay kaç yaşında, evli mi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Teşkilat dizisinin yeni sezonuna Kate karakteri dahil oldu. Teşkilat, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki ama Teşkilat dizisinde Kate karakterine hayat veren Tuvana Türkay kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tuvana Türkay, Teşkilat dizisinde Kate karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Kate kimdir? 

    Teşkilat dizisindeki Tuvana Türkay kimdir? 

     Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Radyo TV Sinema bölümünde okuyan Türkay henüz 9 yaşındayken reklam filmlerine oynamaya başladı. Çeşitli kurumlardan oyunculuk, şan ve diksiyon dersleri alan Tuvana Türkay, 2009 yılında yayınlanan “Ayrılık” dizisinde yer aldı. İlk sinema filmi “Güvercin Uçuverdi”de Atalay Demirci ile başrolde oynayan Türkay, ayrıca “Kara Para Aşk”, “Yer Gök Aşk”, “Sen Sağ Ben Selamet”, “Bir Nefes Yeter”, “Deli Gönül” gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow