hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Teşkilat Güniz kimdir? Özlem Maden kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Teşkilat Güniz kimdir Özlem Maden kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Teşkilat dizisinin yeni sezonuna Güniz karakteri dahil oldu. Teşkilat, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki ama Teşkilat dizisinde Güniz karakterine hayat veren Özlem Maden kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özlem Maden, Teşkilat dizisinde Güniz karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Güniz kimdir? 

    Teşkilat dizisindeki Özlem Maden kimdir? 

     Özlem Maden, 1987 yılında Sakarya’da doğmuş, Türk oyuncudur. Tiyatro ile lise yıllarında tanışan Maden, lisans eğitiminin ardından oyunculuk dersleri alarak kariyerine adım atmıştır. Bez Bebek dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Özlem Maden, Dayan Yüreğim dizisindeki Gülsüm karakteriyle tanınmıştır. Daha sonra Benim Adım Melek, Kadın ve Karagül gibi projelerde yer almıştır. 2024 itibarıyla Teşkilat dizisinde Güniz karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Maden, başarılı oyunculuğuyla dikkat çekmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow