hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekin Temel kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Tekin Temel hastalığı neydi?

    Tekin Temel kimdir, kaç yaşında, neden öldü Tekin Temel hastalığı neydi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda gibi projelerde rol alan Tekin Temel hayatını kaybetti. Oyuncunun neden hayatını kaybettiği açıklandı. 56 yaşındaki oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti. Acı haberi menajeri duyurdu. Bu acı gelişme sonrasında oyuncunun ölümüyle ilgili detaylar araştırılmaya başlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir dönemin popüler dizisi Ezel'de de oynayan ünlü oyuncudan acı haber geldi. Şimdilerde Kanal 7’nin günlük dizisi Bir Yemin Ettim’le ekrana dönmeye hazırlanan Tekin Temel, 56 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberini duyuran menajeri; "Çok üzgünüm çok. Oyuncum Tekin Temel bu sabah vefat etmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerin başı sağ olsun" dedi. 

    TEKİN TEMEL NEDEN ÖLDÜ?

    Ezel ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi popüler dizilerde oynayan Tekin Temel, 56 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun sabah saatlerinde dizi setine gitmek için hazırlanırken kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı bilinen Tekin Temel'in cenaze namazı ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak ve ünlü oyuncu son yolculuğuna uğurlanacak.

    Tekin Temel kimdir, kaç yaşında, neden öldü Tekin Temel hastalığı neydiTEKİN TEMEL KİMDİR?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tekin Temel, 24 Haziran 1968'de Manisa'nın Akhisar ilçesinde doğmuş bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Temel, 1995'ten beri televizyon dünyasında çeşitli yapımlarda yer almıştır. Özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Fuat karakteri ve Afili Aşk dizisindeki Yekta Veziroğlu rolüyle tanınmaktadır. Ayrıca, Meryem, Aşk ve Günah, Sevdaluk gibi dizilerde ve çeşitli tiyatro oyunlarında sahne almıştır. Tiyatro oyunları arasında Cimri ve Zaptiye gibi önemli eserler yer alır​.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow