hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' yeni bölümüyle ekrana geliyor…

    Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölümüyle ekrana geliyor…
    expand

    Kanal D’nin, MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin’in oturduğu Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin, yeni bölümünün özeti şöyle;
     
    Avukatlık mesleğinden uzaklaştırılan Umut, artık dibe vurmuş haldedir. Kafasında tüm kötü anıların sesi dönüp dururken; hipertimezi hastalığının olumsuz yanıyla tanışır. Davasında kazanamayacağını anlayınca, sesleri susturmanın tek bir yolu olduğunu fark eder; Fecir’i yok etmek. Umut, geri dönüşü olmayan bir yola girerken, yeni bir yol ayrımıyla da karşı karşıya kalır.

    Umut’un saf dışı kalmasıyla birlikte, artık Fecir için her şey yolundadır. Henüz Umut tarafından yaklaşan tehlikenin farkında olmayan Fecir; Marko’yla birlikte yeni bir plana adım atar. Fakat aynı anda, Marko’nun onunla ilgili bir tuzağı vardır. Fecir, farkında olmadan Marko’nun tuzağına çekilmeye başlar.

    Adem’in onun oğlu olduğunu öğrenen Harun, artık hayata başka bir yerden bakmaya başlar. Gelecek planlarını oğlu üzerine kuracakken, Umut’tan bu büyük sırrı saklamaya devam eder. Ancak Harun, hiç hesaba katmadığı kötü bir gerçekle karşı karşıya kalır.

    Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden usta isimleri kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümü ile 02 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow