hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taş Kağıt Makas 16. bölüm izle tek parça! Taş Kağıt Makas son bölüm full izle!

    Taş Kağıt Makas 16. bölüm izle tek parça Taş Kağıt Makas son bölüm full izle
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kanal D'de yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 16. bölümü ekrana geldi. Sevilen dizinin 16. bölüm full izle bilgileri araştırılıyor. Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünde; İnandığı değerlerin peşinden giden Umut, hayatındaki en büyük acılardan birini yaşar. Adalet için girdiği savaşta, doğmamış bebeğini kaybeder. Hem kızına bunu yapanların peşine düşüp, hem de katillerin kurduğu sistemi açığa çıkarmak zorundadır. İşte Taş Kağıt Makas 16. bölüm full, tek parça, YouTube izle bilgileri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni bölümleri her hafta çarşamba günü ekrana geliyor. Taş Kağıt Makas dizisinde bir ipucu, Umut’u kara düzenine doğru adım adım götürmeyi başardı. İşte Taş Kağıt Makas son bölüm full izle bilgileri...

    Taş Kağıt Makas 16. bölüm izle tek parça

    Adem’in hayatına girmesiyle her şeyi alt üst olan Harun, bu sır dolu hikayedeki karanlık yerleri aydınlatmak ister. Harun, aklındaki tüm endişeleri gidermeye çalışırken, en büyük destekçisi Güneş olacaktır. Ama Umut’tan sakladığı gerçekler, gittikçe üzerindeki baskıyı arttırır. Adem’in tanık yapılması, hayatının tehlikeye girmesi demektir. Harun, bir çıkış yolu arar.

    Kara para davasında kilit tanığın ortadan kaybolması, Fecir ve Marko cephesine geçici bir zafer yaşatır. Ancak Adem’in hala ortada olmaması, Marko için büyük tehdittir. Yeni bir işin peşinde koşarken, Adem’i aramayı sürdürürler.

    Umut, hayatını ortaya koyduğu bu davada, sanıkları mahkemeye çıkarmak için tüm gücüyle saldırmaya devam eder. İkinci duruşma yaklaşırken, gerçek suçlular o mahkemeye çıkacak mıdır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow