Tarkan ile Pınar Dilek'in düğününün detayları
Tarkan ile konser sonrası kulisinde tanıştığı hayranı Pınar Dilek, ikinci mutluluklarını önceki gece yaşadı.
Haberin Devamı
/

Çift, İstanbul’daki nikahtan bir hafta sonra Almanya’da düğün yaptı. Köln’deki Flora adlı mekanda yapılan düğünde güvenlik önlemleri dikkat çekiciydi.
/

Konukların davetiye göstermesi yeterli bulunmadı, herkes isimleri listeden tek tek kontrol edildikten sonra içeri alındı.
Haberin Devamı
/

Tarkan ve eşi ise basına görüntü vermemek için mekana eskort eşliğinde arka kapıdan giriş yaptı. Der Bluemengarten organizasyon firmasıyla anlaşan Tarkan, dekorasyonda Pınar Dilek’in sevdiği renklerin ön plana çıkarılmasını istedi.
/

O nedenle nikahta olduğu gibi düğünde de süslemeler mor menekşelerle yapıldı. 5 katlı düğün pastasında aynı şekilde mor çiçek detayı kullanıldı. Ayrıca pastanın üzerinde bulunan ve kuyrukları kalp figürü oluşturan kuğulardan, davetlilerin oturdukları masalara da yerleştirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Düğün sonrası davetlilerin de konakladığı Hayatt Regency Otel’e giden çift, sabah saatlerinde aile üyeleri ve arkadaş grubuyla kahvaltı yaptı. Tarkan ve eşi, Almanya’da bulundukları dönemlerde, ünlü sanatçının doğduğu yer olan Köln’ün Alzey kasabasında yaşayacak.Tarkan, o kasabada iki yıl önce bir ev satın almıştı. Balayı programının ise sanatçının konser programı nedeniyle haziran ayına ertelendiği öğrenildi.