hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dün akşam Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 28 Şubat 2021 bölüm özeti

    Dün akşam Survivorda eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı Survivor 28 Şubat 2021 bölüm özeti
    expand

    Survivor'da bu akşam eleme adayı belirleniyor. 28 Şubat 2021 akşamı Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanmıştı ve Ünlüler eleme adayı olarak Öykü'yü belirlemişti. Survivor'ın son bölümünde Gönüllüler takımından bir kişi eleme adayı olarak belirlenecek ve eleme potasında Öykü'nün rakibi olacak. İşte Survivor 28 Şubat 2021 bölümünde yaşananlar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmıştı. Survivor'da ünlüler takımının toplu oylamasında ilk eleme adayı olarak Öykü'nün adı yazıldı. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler takımı yayınlanan son bölümde bir eleme adayı belirliyor. Survivor'da 28 Şubat 2021 akşamı kim kazandı, dokunulmazlığı kazanan takım, eleme adayı kim oldu?

    Survivor'da eleme adayı kim oldu?

    Survivor'da ilk eleme adayı Öykü Çelik olmuştu. Gönüllüler takımında eleme adayı oylaması yapıldı. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler ise eleme adayı olarak potaya bir isim gönderdi. Ünlülerden ilk eleme adayı da Aleyna Çalışkan oldu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow