hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şükran Ovalı tektaşını taktı!

    Şükran Ovalı tektaşını taktı
    expand

    Oyuncu Şükran Ovalı’nın Instagram’da paylaştığı son fotoğraftaki ayrıntı hayranlarının gözünden kaçmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asena Atalay'dan boşanan futbolcu Caner Erkin, Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Fenerbahçe'den İtalya'nın Inter takımına transfer olan Erkin, Instagram'dan Şükran Ovalı ile fotoğrafını paylaşıp altından ilan-ı aşk etmişti. Caner Erkin, şu açıklamada bulunmuştu:

    "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım. Söz konusu olan hislerimdi, siz de hakverirsiniz ki hassas bir konu evet uzun zamandır dilediğim,beklediğim şeyi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum.. Sonunda sevdiğim,aşık olduğum kadınlayım.Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım.Hayatımı onunla geçirmek istiyorum.Ortada bir yalan yok. İlişkimiz yoktu. Ama şimdi var bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz.Herkesin saygı gösterip,hassas davranmasını bekliyorum"

    Caner Erkin'in bu açıklamasının ardından Şükran Ovalı'nın bugün yaptığı paylaşım Instagram'ı karıştırdı. Erkan Kolçak Köstendil ile bir fotoğrafını paylaşan Ovalı'nın parmağındaki tek taş yüzük dikkat çekti. Güzel oyuncunun takipçileri fotoğrafın altını yorum yağmuruna tuttu ve "Tektaş takılmış hayırlı olsun", "Caner'le evlenecek misiniz?", "Mutluluklar" tarzında şeyler yazdı.

     İşte Şükran Ovalı'nın paylaşımı:

     

    Gününüz aydın olsun mis gibi 🤓🙏🏻 #canparçam ❤️

    @sukranovali tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow