Suat Suna: İkinci babamı kaybettim

Suat Suna, İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan 'İpek Yolu' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Kayahan ile ilgili duygulandıran bir açıklamaya imza attı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Suat Suna, önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşturacağı düetler albümü için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Pandemiye kadar dokuz günden fazla tatil yapmamıştım. Evde olmak aile içi hayatımıza çok iyi geldi. Ekonomiye yansıması olumsuz oldu, umarım atlatırız" dedi.
Aşılarını yaptırdığını dile getiren ünlü müzisyen, "Aşı karşıtları var, fikirlerine saygı duyuyorum ama aşı konusunda hassasiyet göstermek lazım" şeklinde konuştu.
Suat Suna, 2015 yılında yaşamını yitiren usta sanatçı Kayahan için duygularını anlatırken, "Hayatımda babamı kaybettikten sonra ikinci babamı kaybettim" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YASAL İŞLEM BAŞLATTI! Siyah Kalp'in yıldızı Hafsanur Sancaktutan'ı şoke eden olay! Dolandırıcılara karşı böyle uyardı!
Volkan Konak'a geç mi müdahale edildi? KKTC Sağlık Bakanlığı'ndan yeni açıklama!
Kurtlar Vadisi'nin Duran Emmi'siydi! Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun son hali ortaya çıktı! GÖREN AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ
Selena'nın yıldızıydı! Sinem Kobal'ın annesini gören şaştı kaldı! 'GÜZELLİĞİNİ KİMDEN ALDIĞI BELLİ OLDU'
İsmail Balaban, Survivor'da eleme adayı olunca rest çekti! ‘Gelsin potada onu bekliyorum’