Spreyle uyutup Altın Portakal'ını çalmışlar

Oyuncu Mustafa Uğurlu'nun ödülünü hırsızlar çaldı. Uğurlu, 'Uyanmamam için sprey sıkmışlar. Yiyip içmişler. Ödülü de altın sanıp götürmüşler dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mustafa Uğurlu’nun Cihangir’deki evine giren hırsızlar oyuncuyu spreyle bayılttı. Çaldıkları eşyalar arasında Altın Portakal ödülü de vardı.
1997’de oynadığı Ağır Roman filmiyle Antalya Altın Portakal film Festivali’nde En iyi Erkek Oyuncu ödülünü kazana oyuncu Mustafa Uğurlu’nun ödülünü hırsızlar çaldı.
Baba yadigarı çakmağı da aldılar
Uğurlu, olayı şöyle anlattı: “ Gece yarısı evime giren şahıslar, uyuduğum sırada bana bayıltıcı sprey sıkmışlar ve sabaha kadar evimde parti vermişler. Komik ama Altın Portakal’ı da gerçek altın sanarak almışlar. En çok üzüldüğüm şey ise babamdan yadigar kalan çakmağı almaları oldu. Sabah neye uğradığımı şaşırmış bir vaziyette uyandım.”
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Survivor'da Çılgın Sedat'ın eşinden gönderme! "Çok okumak, konuşmak meziyet değil; Asıl meziyet..."
Annesi yoğun bakıma kaldırılmıştı! Aslı Hünel'den duygusal paylaşım: 'Hadi annem ne olur iyi ol'
Meğer iki ünlü şarkıcı çok yakın arkadaşmış! Tarkan ve Reynmen buluştu! ''ÇOK SEVİYORUM TARKAN ABİ''
HAYAT BİLGİSİ'NİN KİKİRİK'İNDEN BOMBA DEĞİŞİM! Çisil Oral'ın estetikli son hali!
27 NİSAN BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? Eyüpspor Galatasaray maçı ne zaman? 25 Nisan tv yayın akışı listesi