hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci eski estetiksiz hali! Esra Ezmeci eşi ve oğlu nereli? Tuğrul ve Tutku Dalmaz ile ilgili bilgiler...

    Son dakika: Esra Ezmeci kimdir Esra Ezmeci eski estetiksiz hali Esra Ezmeci eşi ve oğlu nereli Tuğrul ve Tutku Dalmaz ile ilgili bilgiler...
    expand

    FOX TV'de yayınlanan Karşı Karşıya programını Esra Ezmeci sunuyor. Esra Ezmeci, sosyal medyada tanınan psikologlar arasında yer alıyor. Peki ama Esra Ezmeci kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sunuculuğunu ünlü Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin, prodüksiyonunu Karga Film ve FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibinin üstlendiği “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya”, 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren FOX izleyicisiyle buluşuyor. Esra Ezmeci kimdir?

    Esra Ezmeci kimdir?

    Esra Ezmeci 35 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow