hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: En Büyük Şaban filmi oyuncuları kimler? En Büyük Şaban nerede çekildi, kim seslendiriyor?

    Son dakika: En Büyük Şaban filmi oyuncuları kimler En Büyük Şaban nerede çekildi, kim seslendiriyor
    expand

    SHOW TV'de yayınlanan En Büyük Şaban oyuncuları merak edildi. Komedi filmleri arasında dikkat çeken En Büyük Şaban oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Peki ama En Büyük Şaban nerede çekildi, konusu ne?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En Büyük Şaban, 1983 yapımı Türk komedi filmi. Charlie Chaplin'in Şehir Işıkları isimli filminden uyarlanmıştır. Başrollerinde Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu ve Kamuran Usluer oynamaktadır. İşte En Büyük Şaban oyuncuları

    En Büyük Şaban filmi konusu nedir?
    İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul’da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul’a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü’nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban’ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban’ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban’ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En Büyük Şaban oyuncuları kimler?

    Kemal Sunal
    Nilgun Bubikoğlu
    Kamran Usluer
    Dinçer Çekmez
    Hikmet Karagöz
    Reha Yurdakul
    Ayten Erman
    Mehmet Uğur

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow