Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin'i çıldırtan olay: Siz akıllısınız da biz aptal mıyız?
Futbol yorumcusu Sinan Engin’in eşi Ayşe Engin, koronavirüs tedbirleri kapsamında 'evde kalın' çağrılarına karşın Boğaz hattının yürüyüş yapanlarla dolup taştığını gazetelerden görünce isyan etti.
Haberin Devamı
/

Ayşe Engin, "Evde oturanlara telefon açıp alaycı şekilde ‘Ne var canım, iki hava aldık’ diyenler, dışarı çıkmayı kahramanlık sayanlar, arsızca dolaşanlar, sizin yüzünüzden hasta ve ölü sayısı artacak. Veballeri sizin üzerinize olsun" dedi.
/

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Ayşe Engin sözlerine şöyle devam etti:
Haberin Devamı
/

"İki gün evde kalsanız, ölmezsiniz. Biz ailece 6 gündür evdeyiz. Kendimize izole bir hayat kurduk. Siz akıllısınız da biz aptal mıyız? Allah bizi, sizden korusun!"
/

"Elbet bu günler geçecek. 'Güzel günlerde görüşmek dileğiyle' demeyeceğim. Çünkü bu tür insanlarla görüşmeyeceğim. Cahiller ile muhabbeti kestim."