hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlı'dan cesur poz

    Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlıdan cesur poz
    expand

    Sinan Akçıl ile 2021 senesinin Şubat ayında ikinci kez hayatını birleştiren oyuncu Burcu Kıratlı ikinci kez boşanma kararı aldıklarını geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Burcu Kıratlı şimdi ise annesinin doğum gününde ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burcu Kıratlı derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkatleri çekti. 2018 yılında Hollanda’da evlenen, dokuz ay evli kaldıktan sonra boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Şubat 2021’de ikinci kez nikâh masasına oturmuşlardı. Yazın birlikte tatil yapan ve mutlu karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evliliğinde kötü haber geldi.

    Sinan Akçıl, evliliklerindeki krizi doğrulamış, "Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Evlilik çıkmazındayız. Ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir" demişti. 'Magazin Masası’nın iddiasına göre; eşinin açıklamalarını gören 32 yaşındaki oyuncu Burcu Kıratlı, soluğu avukatının yanında aldı.

    Yaşanan bu durumun ardından Burcu Kıratlı, annesi Gül Erçetingöz'ün doğum gününde adeta nispet yaptı. Instagram sayfasından annesiyle dans ettiği anları paylaşan Burcu Kıratlı daha sonra derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle poz verdi.

    Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlıdan cesur poz

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow