hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sibel Ülker kimdir? Kutsi ve Sibel Ülker'in çocukları Poyraz Ar kaç yaşında?

    Sibel Ülker kimdir Kutsi ve Sibel Ülkerin çocukları Poyraz Ar kaç yaşında
    expand

    Ünlü şarkıcı Kutsi'nin evliliğinde işler yolundan gitmiyor. Eşi Sibel Ülker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şiddete uğradığını belirtti. Peki ama Sibel Ülker kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kutsi 7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa’dan ayrılarak Sibel Ülker ile evlenmişti. Geçen yıl başrolünü oynadığı “Benim Adım Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le evli olan Kutsi hakkında şok edici bir açıklama geldi. Sibel Ülker sosyal medyadan şiddete uğradığını açıkladı. Peki ama Sibel Ülker kimdir?

     Sibel Ülker kimdir, ne dedi?

    Sibel Ülker “Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altına hiç bilmediğiniz yüzleri var.” dedi. 

    Sibel Ülker Benim Adım Melek dizisindeki Seyit karakterine hayat veren Poyraz Ar'ın annesidir. İstanbul doğumlu Sibel Ülker 39 yaşındadır. Benim Adım Melek dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz'ın annesi ve Kutsi'nin eşi olması dışında kişisel olarak fazla bilgi yer almıyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow