Sevinç Erbulak'tan 'evet' diyenlere: Gelip benim evimde kalın
Oyuncu Sevinç Erbulak, sosyal medya hesabından, yurtdışında yaşayan ve referandumda evet oyu kullananlara seslendi.
Haberin Devamı
/

Yurtdışı sandıklarından 'evet' oyunun çıkmasının ardından oyuncu Sevinç Erbulak, sosyal medya hesabından yabancı ülkelere yerleşmiş vatandaşlara Türkiye'de yaşama teklifinde bulundu.
Erbulak, sosyal medya hesabından şunları paylaştı:
/

Öncelikle yurtdışında yaşayan ve referandumda gönül rahatlığıyla evet diyenleri, akrabam olsalar adlarını da yazardım ama hiç yok hem de şu koskoca dünyada yani; buraya davet ediyorum.
Haberin Devamı
/

Yaşamaya. Paylaşmaya. Her şeyimi. Benim evimde kalabilirler. Çok sayıda gelen olursa ev de kiralayabilirim. Sorun yok. Bence burası oralardan daha güzel çünkü.
Yazımda mühür de yok ama...
/

Sonra, çocukluğumu düşünüyorum; dertlerimi; beni uyutmayan nedenlerin tümümü; hatırlayabildiğim kadarıyla tabii, çocukluk öyle kolay hatırlanmıyor, ha deyince gelmiyor artık çünkü, sevindiğim şeyleri, hayalini kurduklarımı filan, bir de şimdiki çocuklara bakıyorum, fiyuuuuu aramızdaki dağlar kadar farka bayılıyorum, ölüyorum; bitiyorum.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Onları bu denli vicdanlı ve akıllı yapan, bunu yaparken de bunun hiç farkında olmayanlara teşekkürü borç biliyorum. Var olun. Her şey, karşıtıyla var. Yazımda mühür de yok ama olsun, başka birinin yazmadığı veya yazımın dışarıdan geldiği ispatlamazsa bana aittir ne de olsa. Mühür de ne ki?
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı