hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeşilçam oyuncusunun zor günleri!

    Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli Yeşilçam oyuncusunun zor günleri
    expand

    Serpil Örümcer'in hayatı fotoğraflarını 200 TL'ye satmasının ardından gündeme geldi. 1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen emekli manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçim sıkıntısı nedeniyle zor günler yaşadığı ortaya çıktı. Kariyerinin zirvesindeyken, kendi ifadesiyle yaptığı 'yanlış' evlilik(ler) onu bambaşka bir hayata sürükledi. 1967 senesinde güzellik yarışmasında birinci seçilerek adından söz ettiren Serpil Örümcer, daha sonra 'Samanyolu' şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant'la yaptığı evlilikle sanat dünyasındaki yerini almıştı. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeşilçam'ın trajik öykülerinden birinin kahramanı olan Serpil Örümcer, uzun yıllardır geçim sıkıntısıyla mücadele ettiğini açıkladı. 71 yaşındaki Serpil Örümcer son haliyle hayranlarını üzdü. Bir dönemin ünlü ismi şimdilerde faturalarını ödemek için eski fotoğraflarını satmaya başladı. Sosyal medya hesabından sevenlerine ve dostlarına seslenen Serpil Örümcer, "Ben 1970'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 TL'ye yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" dedi.

    Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli Yeşilçam oyuncusunun zor günleriSon haliyle hayranlarını üzen Serpil Örümcer'in yayınladığı videonun ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.

    Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli Yeşilçam oyuncusunun zor günleriSERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer 8 Aralık 1952 tarihinde dünyaya geldi. Örümcer, bir dönemin ünlü pop sanatçısı Berkant (Bay Samanyolu) ile nikah masasına oturdu. Beşiktaş’ta bir çay bahçesinde başlayan aşkları nikâh masasında sonlanmıştır. Bu arada, Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, zaman içerisinde şöhret olmuştur. Aşkları sadece 1 yıl sürmüş ve Örümcer, kızı Fulya'ya hamileyken, eşi Berkant'tan, çok alkol kullandığı gerekçesiyle ayrılmıştır. Serpil Örümcer daha sonra müziğe başlamış ve 5 albüm ve 7 tane 45'lik çıkartmıştır.

    Örümcer, daha sonra, 4 eşi daha bulunan Batmanlı iş insanı Hasan Ölük'le evlendi. İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı alan sanatçıdır. 1990'larda cilt kanserine yakalanan ve büyük maddi sıkıntılar içinde olan Örümcer, yaşam mücadelesi vermektedir. 2010 yılında kötü durumda olan evi Dekodizayn programı tarafından yenilenmiş ve iyi hale getirilmiştir. 2024 yılında faturalarını ödeyebilmek için koleksiyonunu sattığını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow