Şebnem Schaefer'dan 'istismar' vurgusu

Şebnem Schaefer, gelinlik ve damatlık defilesinde cinsel istismara karşı hazırlanan koreografiyi sergiledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Çocukları cinsel istismara karşı eğiten program
İstismarda dehşete düşüren istatistikler
Antalya’da düzenlenen gelinlik ve damatlık defilesinde cinsel istismara karşı manken Şebnem Schaefer tarafından bir koreografi sergilendi.
Bir gelinlik ve damatlık firması, 25-27 Kasım tarihlerini kapsayan organizasyonda Antalya’da düzenlediği defileyle 2017 gelinlik ve damatlık modellerini bayilerine tanıttı.
120 gelinliğin olduğu defilede Şebnem Schaefer, 27 bin Euroluk, özel taşlarla hazırlanmış bir gelinlik giydi. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nde yapılan defilede ayrıca Şebnem Schaefer ve iki erkek manken, 'istismar' temasıyla podyuma çıktı, izleyenlerden büyük alkış aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RAPÇİ SEFO'NUN AİLE EVİNDE YANGIN! Resmen küle döndü
İLBER ORTAYLI'DAN 'İSTANBUL DEPREMİ' AÇIKLAMASI! Şener Üşümezsoy ve Naci Görür'ün sözleri hatırlatılınca bakın ne dedi
NOSTALJİK PAYLAŞIM! Demet Şener 27 yıl önceki hali ile sosyal medyayı salladı
Arka Sokaklar'ın yıldızı Yasemin Kay Allen korkuttu! APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI
'SURVIVOR' AŞIKLARI BİR ARADA! Yunus Emre ve Rumen Izabella'ya bakın! 'Aman Acun Ilıcalı görmesin!'