Şahika Ercümen: Tutkularımın peşinde koşuyorum

Rekorların kızı, derinlerin sultanı Şahika Ercümen, Formsante dergisine röportaj verdi. Bilinmeyen özelliklerini anlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Şahika Ercümen, şu ifadeleri kullandı:
Denizde kendimi karada olduğumdan daha rahat hissediyorum. Kondisyon antrenmanlarının yanında nefes ve meditasyon çalışmaları olmazsa olmazım. Tutkularımın peşinden koşuyor, daha iyi bir Şahika versiyonu yaşamayı amaçlıyorum.
Okumaya ve yazmaya bayılıyorum. Bir çocuk kitabı yazıyorum. Kendimi tanımam için dalış mükemmel bir araç. Küçükken astım hastasıydım aldığım her nefesin kıymetini öğrendim. Kaya tırmanışı, dağcılık gibi nabzımı hızlandıracak şekilde tepelere çıkmayı çok seviyorum. Zirvede olmak, doğada vakit geçirmek ruhumu besliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Uzak Şehir'in Uğur'u Anıl İlter'e veda! 'İYİ Kİ VARDINIZ, EKSİK OLMAYIN HİÇ!'
Konyaspor - Galatasaray maçı öncesi gündem oldu! Mario Lemina'nın büyük aşkı! Gören aynı şeyi söyledi: 'YENGELERİN BİR TANESİ!'
Okan Karacan'dan samimi açıklamalar! Hastaneye günlük ödediği ücreti açıkladı
Aslı Hünel'den duygusal paylaşım: Senden başka bir şeye gücüm yok
Yıllarca birlikte çalıştılar! Gülsim Ali'den Berk Atan açıklaması