hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Safiye Soyman'ın acı günü: Oğlu hayatını kaybetti

    Safiye Soymanın acı günü: Oğlu hayatını kaybetti
    expand
    KAYNAK DHA

    Burdur'da Ağlasun ilçesinde, sanatçı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz (47), solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sanatçı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, gece saatlerinde fenalaşıp hastaneye götürüldü. Akaröz, solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

    VEFAT HABERİNİ BODRUM'DA ALDI

    Akaröz'ün rahatsızlığına iyi geldiği için yaklaşık 3 yıldır Yeşilbaşköy köyünde yaz aylarını geçiren Soyman, vefat haberini aldığı Bodrum'dan Burdur'a gitmek için yola çıktı. Soyman'ın oğlunun ölümü, sanatçının sevenleriyle ilçe sakinlerini üzdüğü belirtildi.

    OĞLU HARUNU BU SÖZLERLE ANLATMIŞTI

    Safiye Soyman, henüz 13 yaşında, görücü usulü tanışıp 15 gün nişanlı kaldığı Ziya Akaröz ile evlenmişti. 1985'te Akaröz'den boşanan şarkıcının, Ümran Erler adında bir kızı (1975) ve Harun (1977) adında bir oğlu bulunuyor. Geçtiğimiz yıl nisan ayında '2. Sayfa' programına konuk olan 61 yaşındaki Türk Sanat Müziği sanatçısı, 24 yıldır MS'le mücadele eden oğlu Harun (45) hakkında açıklama yapmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow