Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan bir ilk
Galatasaraylı eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi. Yağmur Sarıoğlu, o anları sosyal medya sayfasından paylaştı.
Haberin Devamı
/

Galatasaray’ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında nikah masasına oturan ve 2 yıl önce üçüncü çocuğu Saran'ı kucağına alan pilot Yağmur Sarıoğlu, yeniden uçuşlara başladı.
/

17 Ekim'de ABD'ye uçan 34 yaşındaki Sarıoğlu, uçağın kokpitinde çektiği fotoğrafları ve güzergah noktasını gösteren haritayı, Instagram hesabından yayınladı.
Haberin Devamı
/

Yaklaşık 9 saat 35 dakika süren bir yolculuk gerçekleştiren Yağmur Sarıoğlu, paylaşımına “Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuşu, 17 Ekim 2022 tarihine bir dönüm noktası olarak kaydettim.” notunu düştü.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı