hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok, bitti mi? Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman başlayacak?

    Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok, bitti mi Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman başlayacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sabah programları arasında tercih edilen yapımlar arasında yer alan ve Seda Sayan’ın sunuculuğunu üstlendiği Sabahın Sultanı Seda Sayan programının ekrana gelmemesinin ardından programın takipçileri “Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, sevilen program Sabahın Sultanı Seda Sayan bitti mi, ne zaman başlayacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Star TV ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın programı yerine, bugün Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın sunduğu "Sana Değer" programının yer almasının ardından programın takipçileri “ Seda Sayan programı bitti mi, neden yok?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman başlıyor?

    SABAH’IN SULTANI SEDA SAYAN NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

    Sabahın Sultanı Seda Sayan programı bu hafta ekranlarda yerini almadı. Bunun yerine Star Tv ekranlarının Sana Değer programı izleyici ile buluştu. Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın sunumu ile ekranlara gelen Sana Değer programında Seda Sayan Sabahın Sultanı formatı yayınlanıyor. Bu nedenle Sabahın Sultanı Seda Sayan programının sona erdiği yorumları yapıldı. Ancak konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Programın takipçileri sevilen formatın sona ermiş olabileceğini düşünüyor.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow