hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rüştü Onur Atilla kimdir, kaç yaşında? Güldür Güldür’ün İbrahim’i, şarkıcı Nez ile aşka geldi

    Rüştü Onur Atilla kimdir, kaç yaşında Güldür Güldür’ün İbrahim’i, şarkıcı Nez ile aşka geldi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Güldür Güldür’de İbrahim karakterine hayat veren başarılı oyuncu Rüştü Onur Atilla eşinden ayrılmasının ardından kısa bir süre sonra şarkıcı Nez ile olan aşkını ilan etti. Bir döneme damga vuran “Sakın Ha” parçasına imza atan Nez ile Atilla’nın paylaşımlarına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Peki, Güldür Güldür’ün İbrahim’i Rüştü Onur Atilla kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uzun süredir Güldür Güldür’de sergilediği performans ile büyük beğeni toplayan ve programda İbrahim karakterini canlandıran Rüştü Onur Atilla geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklamış ve bu ameliyat sonrasında 45 kilo verdiği ortaya çıkmıştı. Yeni sezonda yeni görüntüsü ile ekranlarda yer alan Atilla programın takipçilerini oldukça şaşırtmıştı.

    Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Atilla bir süre sonra şarkıcı Nez ile paylaşımda bulunmuştu. Peki, Güldür Güldür’ün İbrahim’i Rüştü Onur Atilla kimdir?

    RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

    18 Mayıs 1986’da dünyaya gelen Rüştü Onur Atilla çeşitli tiyatro, sinema ve dizi projelerinde yer aldı. Anadolu Üniversitesi ve PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesinde okuduğu yıllarda tiyatro ile tanıştı. 2001 yılından beri çeşitli tiyatrolarda görev aldı. Çeşitli sahnelerde eğitmenlik de yapan Atilla, Show TV'de yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show adlı eğlence programında rol almaktadır. 17 Eylül 2014 yılında Sinem Atilla ile evli olan oyuncu 10 yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde noktaladı. Kemal ve Uygar isminde iki oğlu bulunan Atilla, TV programında yer almaya devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow