Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı
Brezilyalı yıldız Ronaldinho, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Dünya futbolunun yıldızı yemek yediği mekandan korumalar eşliğinde çıktı.
Haberin Devamı
/

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, geçtiğimiz günlerde rol alacağı bir reklam filmi için Paris’ten İstanbul'a gelmişti.
/

Dünya starı, İstanbul Havalimanı'nda sonra konaklayacağı Çırağan Sarayı’nda dinlenmeye geçmişti.
Haberin Devamı
/

21 Mart 1980 tarihinde Brezilya'nın Porte Algegra şehrinde dünyaya gelen, 17 yıllık kariyerinde iki kez 'FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu' ve Ballon d'Or ödülünü kazanan, 2000'li yılların başlarında dünya futboluna yön veren Ronaldinho'nun, sessiz ve sakin hali dikkatlerden kaçmamıştı.
/

Ronaldinho, önceki akşam ise Etiler'deki bir mekandaydı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İSTANBUL'DAN GİTMEDEN ÖNCE ET YEMEK İSTEDİ
/

Abisi Assis ile birlikte et restoranına yemek yemeye gelen eski futbolcu, çıkışta basın mensuplarına selam verdi.
/

Öte yandan 42 yaşındaki efsane futbolcu, mekanda yemek yediği sırada birçok hayranının getirdiği formayı da imzalamayı ihmal etmedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı