hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Romantik Komedi filmi oyuncuları: Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan... Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda hangi yılda çekildi?

    Romantik Komedi filmi oyuncuları: Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan... Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda hangi yılda çekildi
    expand
    KAYNAKAA - Cnnturk.com

    Yapımcılığını Murat Tokat'ın, senaryosunu Ceren Aslan, Aslı Zengin'in, yönetmenliğini ise Ketche'nin üstlendiği Romantik Komedi filmi NOW TV'de izleyiciyle buluştu. Peki ama Romantik Komedi filmi kaç yılında çekildi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Romantik Komedi hangi yıl?

    Romantik Komedi filmi, bu akşam bir kez daha izleyicilerle buluşuyor. Sedef Avcı, Cemal Hünal, Sinem Kobal ve Engin Altan Düzyatan gibi oyuncuların yer aldığı film 2010 yılında gösterime girdi.

    Romantik Komedi konusu nedir?

    Esra, Didem ve Zeynep çok yakın arkadaş olmalarına rağmen birbirinden farklı hayatlar sürdüren farklı karakterlere sahip üç kişidir. Sessiz sakin olan Esra, deli dolu olan Didem ve dominant karaktere sahip olan Zeynep...

    Bu üç arkadaştan istikrarlı olarak ilişkisini sürdürebilmiş olan Zeynep'in düğünü hem Esra'nın hem de Didem'in hayatında değişik süprizlere neden olacaktır. İstemediği bir işte yıllardır çalışan Esra bir cesaret örneği göstererek, hayatını değiştirmeye karar verir. Bunun için ilk adımı atar ve işinden istifa eder, kötü giden ilişkisini sona erdirir.

    Uzun iş aramalarından sonra zar zor iş bulduğu reklam ajansına çalışmaya başlayana Esra'yı bir sürpriz bekliyordur.

    Ajansın kreatif direktörü Mert ile Esra yakınlaşırken, erkeklere karşı yanlış strateji uyguladığını düşünen Didem'de Mert'in arkadaşı aktör Cem Sezgin'den etkilenir ve onu elde etmek için okuduğu bir kitaptan taktikler uygulamaya başlar. Kızların aşk hayatlarında yaptıklarını tasvip etmeyen Zeynep de evliliğinde sorunlar yaşar. Bu üç kızın aldıkları kararlar hayatlarını sürpriz şekilde değiştirecektir.

    Romantik Komedi oyuncuları kimdir? 

    CEMAL HÜNAL, ENGİN ALTAN DÜZYATAN, GÜRGEN ÖZ, SEDEF AVCI, SİNEM KOBAL, BURCU KARA,  KUBİLAY PENBEKLİOĞLU, MERT YAVUZCAN, BEGÜM KÜTÜK

    Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda konusu nedir ?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi  Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Didem evlenme teklifi beklerken, Cem yeni filminde başrol oynadığı Gözde'yle (Özge Ulusoy) tanışır ve filmine konsantre olur.  Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem, Cem'i yakın  takibe alır. Bu takip esnasında erkeklerin  Antalya "Adam&Eve Otel"de bekarlığa veda partisinde olduklarını öğrenir.  Böylece komik ve romantik bir macera başlar. Kızlar erkeklerin bekarlığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar.   

     

    Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda oyuncuları

    OYUNCULAR: ENGİN ALTAN DÜZYATAN,  SİNEM KOBAL, SEDEF AVCI, GÜRGEN ÖZ, CEMAL HÜNAL, BURCU KARA
     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow