hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Raşit Bağzıbağlı kimdir? Bir Başka Güzel jüri üyesi Raşit Bağzıbağlı kaç yaşında?

    Raşit Bağzıbağlı kimdir Bir Başka Güzel jüri üyesi Raşit Bağzıbağlı kaç yaşında
    expand

    Raşit Bağzıbağlı Bir Başka Güzel adlı yarışma programında jüri üyeleri arasında olacak. Başarılı modacı 12 yarışmacının ter dökeceği programa yorumları ile katkı verecek. Peki, Raşit Bağzıbağlı kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın farklı bölgelerinde mağazaları bulunan başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı ir kez daha jüri koltuğunda olacak. Geçtiğimiz dönemlerde farklı programlarda jüri üyeliği yapan modacı isim birçok ünlü isimle de beraber çalışıyor. İşte Bağzıbağlı’nın kariyeri…

    RAŞİT BAĞZIBAĞLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

    Kumaş konusunda büyük başarılara ulaşmış bir ailenin oğlu olan Raşit Bağzıbağlı, 1985 yılında Londra’da dünyaya geldi. Kumaşlara olan merakı küçük yaşlarda başladı. 12 yaşındayken tasarımcı olmaya karar verdi. İçindeki tasarım yapma tutkusu, eğitimine bu şekilde yön vermesini sağladı. Okulu henüz bitmeden kendi koleksiyonunu çıkardı. 2007 yılında “ Couture ” koleksiyonuyla adını duyuran ve herkesi hayranlıklar içinde bırakan Raşit Bağzıbağlı tasarımcı olarak kariyerine ilk adımı attı.

    Türkiye’de 2010 yılında yılın en iyi genç tasarımcısı ödülü almasının ardından, aynı yıl New York'ta düzenlenen Face Of Fashion yarışmasında, en iyi umut veren genç tasarımcı ödülünü aldı. 2013 yılında memleketi KKTC’nin Polis üniformalarını tasarlayıp kurumsal kimlik logolarını ve amblemlerini hazırladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2014’de FTV Ödüllerinde YILIN MODA TASARIMCISI ödülünü aldı. Ardından Elidor Miss Turkey finalistlerin kostümlerini hazırladı.

    2015 yılından itibaren İstanbul moda haftasında koleksiyonlarını sergilemeye devam ediyor.

    2016 yılında Fox TV’de yayınlanan Gardırop Savaşları isimli moda programında jüri koltuğuna oturdu. 2 sezon süren programda, 220 bölüm boyunca izleyicilere moda ve şık giyim hakkında tüyolar verdi.

    Bağzıbağlı bu kez Bir Başka Güzel jüri üyesi olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow